Så fungerar det

 

Blomsterabonnemang

Jag kommer alltid ut och gör ett personligt besök. På så sätt får jag en uppfattning om vad som passar hos er, vad ni gillar, om det finns allergieker etc. Upplägget kan se olika ut hos olika kunder men när vi kommit överens om vad ni vill ha så skriver vi ett avtal på det.

 

Standardleverans

Varje måndag kommer vi ut personligen och levererar nya fräscha blommor i tillhörande vas/underlag, sen tar vi med oss de gamla.

Blommor, leverans och hyra av vas 2.000 kr/mån plus moms

 

Alternativt lämnas offert på det som önskas.

 

Löpande beställningar

Även om ditt företag inte har ett veckoabonnemang hos oss kan ni ändå beställa blommor när ni behöver. Skicka oss bara ett mail senast dagen innan ni behöver leveransen . Vi bekräftar beställningen och levererar direkt till er eller till mottagaren på önskad dag. Alla våra leveranser faktureras därefter. Vårt mål är att det skall vara så enkelt som möjligt för er att beställa.

 

Event

Även här gör jag ett personligt besök där vi diskuterar eventuellt tema på festen vilka färger som gäller och vilken budget ni har för blommorna. Därefter presenterar jag lite olika förslag.

 

Andra tillfällen

Självklart kan du som privatperson också beställa blommor om du vill. Förutom event så gör vi även brudbuketter och begravningar. Vill du bara ha en enstaka vanligt bukett så går det också bra. Bara att skicka ett mail eller ring .

 

Kom ihåg att ge floristen så fria händer som möjligt. Det ger alltid ett bättre slutresultat.

 

 

Så här fungerar det

Telefon: 0707-466 289 Mail: info@greenroomab.se