Om

Om mig

Jag som äger och driver Green Room heter Ronja Werndén och jag är en passionerad florist. Jag har jobbat som florist i 10 år. Redan under utbildningen märkte jag att detta var mitt kall då jag gick ut floristskolan med MVG i alla floristämnen och dessutom kom tvåa i SM. (Så här på hemsidan får man lov att skryta lite)

 

2009 köpte jag en blomster- och inredningsbustik på Hornsgatan i Stockholm. Den drev jag i fem år men sedan kände jag att jag ville fokusera mer på kärnverksamheten, och då sålde jag butiken. Men jag tog med mig min upparbetade företagskundstock och har sedan dess fortsatt att jobba mot företag. Jag levererar blommor till receptioner runt om i Stockholm på måndagar samt tar hand om företagens alla blomster beställningar till kunder, personal och leverantörer.

 

Jag jobbar även mycket med event. Dels olika sorters företagsevent men även andra event som TV, Stockholm filmfestival, Grammisgalan mm. Då gör jag allt från bordsdekorationer, scendekorationer och tackbuketter.

 

Det kan också handla om att hjälpa till vid företagsprofileringar. Som när ditt företag vill sticka ut lite extra i mängden.

Telefon: 0707-466 289 Mail: info@greenroomab.se